Novinky

17.07.2024

Proběhla aktualizace obou webových stránek

Zaktualizovány oboje webové stránky. Jak stránky zde, tak stránky na FB.

Celá zpráva
Štúrovo 2024

Štúrovo 2024

V termínu od 15.6.-22.6.2024 se uskutečnil už 12. ročník rekondičního pobytu v termálních lázních ve Štúrovu na Slovensku.

Celý článek

DAVID a GOLIÁŠ

Svatební veletrh Plzeň

Svatební veletrh Plzeň

Svatební veletrh Plzeň

V prostorách plzeňského Congress Centre Parkhotel Pilsen se uskutečnil dne 19.1.2013 první ročníku Svatebního veletrhu Západočeského regionu určeného především pro Plzeňský a Karlovarský kraj.

Tato unikátní akce přinesla krásné a zajímavé expozice sedmi desítek vystavovatelů, kteří návštěvníkům poskytli kompletní a bohatý přehled všech dostupných služeb pro zajištění svatebního dne. Návštěvníci shlédli nejen prezentace svatebních a společenských šatů, obleků, prstenů a šperků, svatebních oznámení, fotografů, kameramanů, svatebních agentur, či nabídky hotelů a restaurací, ale také zajímavé tipy na atraktivní místa pro uskutečnění svatby v Západočeském regionu, jako např. Vodní hrad Švihov, zámek a hrad Velhartice, na nejrůznější svatební doplňky, květiny, specialisty v oboru vizážistiky a řadu dalšího. Vyjma samotných vystavovatelů nabídl veletrh, který se konal pod záštitou náměstkyně primátora města Plzně pro kulturu a cestovní ruch, Bc. Evy Herinkové, i velké spektrum doprovodných akcí. Návštěvníci tak mohli shlédnout hned několik módních přehlídek svatebních a společenských šatů, spodního prádla, pánských obleků, a to včetně nejnovější kolekce pro rok 2013.

Zdroj: http://jst1951.rajce.idnes.cz/…i_19.1.2013/

Na fotografie z veletrhu se můžete podívat zde: http://plzen.nejlepsi-adresa.cz/…zen-2013-342

Výtěžek ze vstupného(5 000Kč) bude věnován na provoz našeho sdružení.

Děkujeme.

Zpět